Langlaufen in de Ardennen en Eifel

Sandor Rieuwers organiseert en begeleidt langlaufdagen in de Ardennen en Eifel.

Voor jong en oud, beginnend en gevorderd, vriendengroepen, families en bedrijven zijn er complete arrangementen. Alle arrangementen zijn inclusief huur langlaufmateriaal (ski's, schoenen en stokken), basisinstructie, toegang tot de loipes en begeleiding tijdens de tocht.

Langlaufen is leuk voor iedereen! Aanmelden kan individueel of met een groep. We hebben de volgende arrangementen:

Langlaufdag

Langlaufen met overnachting in hotel

Tweedaagse langlauftrektocht

Personeelsuitje langlaufen

Langlaufdagen worden gepland zodra de sneeuwberichten gunstig zijn. Je kunt ook een eigen datum aanvragen.   Kijk regelmatig op www.rieuwers.nl voor de laatste update.

Langlaufdag

We gaan naar de beste sneeuwgebieden in de Ardennen. Vooral in de Hoge Venen en Eifel zijn prachtige routes door de natuur. De startlocatie is bereikbaar binnen 50 minuten rijden vanaf Maastricht. Een hele dag langlaufplezier compleet verzorgd: wie gaat er mee?

Arrangement 1: instructie, materiaal, toegangsprijs loipe en begeleiding tijdens de tocht voor 30 euro.

Informatie en aanmelding

Langlaufen met overnachting in hotel

Na het langlaufen lekker eten en overnachten in een Ardennen hotel? Of een overnachting met maaltijd op locatie voor het langlaufen? Of wil je twee dagen langlaufen? Arrangementen op maat gemaakt!

Arrangement 2: overnachting in hotel met diner, ontbijt en instructie, materiaal, toegangsprijs loipe en begeleiding tijdens de tocht voor 84 euro.

Arrangement 3: overnachting in hotel met ontbijt en instructie, materiaal, toegangsprijs loipe en begeleiding tijdens de tocht voor 69 euro.

Arrangement 4: overnachting in hotel met diner, ontbijt en twee dagen instructie, materiaal, toegangsprijs loipe en begeleiding tijdens de tochten voor 119 euro.

Informatie en aanmelding

Tweedaagse langlauftrektocht 23-24 januari (zondag-maandag)

Op de eerste dag vertrekken we om 09.30 uur op langlaufski's vanuit het noordelijk deel van de Ardennen. De organisatie vervoert de bagage per auto naar ons hotel. De trektocht voert langs verschillende langlaufgebieden richting het zuiden naar de Eifel.

Het tempo van de tocht wordt door de gids aangepast aan de groep. Iedereen heeft een dagrugzak met proviand en drinken. Aan het eind van de middag bereiken we het hotel. Hier genieten we van sauna, zwembad en een heerlijk diner. De volgende dag gaan we via een andere route terug naar de auto's.

Arrangement 5: overnachting in hotel met diner, ontbijt en twee dagen materiaal, toegangsprijs loipes en begeleiding tijdens de trektocht, transfer bagage, lunchpakket op de tweede dag voor 139 euro.

Informatie en aanmelding

Personeelsuitje langlaufen

Wil je met collega's een compleet verzorgd langlaufevenement? Vanaf 8 personen maken we een arrangement op maat naar jullie wensen. Bij onvoldoende sneeuw is een alternatief programma mogelijk zodat uw personeelsuitje altijd door kan gaan.

Langlaufen in combinatie met een cultureel uitstapje naar een gezellig Ardennen stadje is een goede aanrader. Een gezamenlijke tocht met lunch of aansluitend een lekker diner en eventuele overnachting werkt versterkend op de teamspirit. Vanaf 49 euro langlaufdag compleet verzorgd met lunch.

Meer informatie en offerte aanvragen.

Langlaufdagen worden gepland zodra de sneeuwberichten gunstig zijn. Je kunt ook een eigen datum aanvragen.   Kijk regelmatig op www.rieuwers.nl voor de laatste update.

De actuele langlaufmogelijkheden in de Ardennen vind je op www.rieuwers.nl.

Langlaufen is leuk en voor iedereen geschikt. Ga je ook mee?

Personeelsuitje langlaufen

Personeelsuitjes     Fun    Teamwork    Themadagen    Survivalweekenden    Vrijgezellenparty

Triatlon

TOP                                                         www.rieuwers.nl                                        Sandor Rieuwers