Special: tweedaagse langlauftrektocht door de Hoge Venen en Eifel

Datum: ?

Voor deze langlauftrektocht is een goede conditie nodig of langlaufervaring. Tijdens de tocht geeft de instructeur technische aanwijzingen. Iedereen draagt een dagrugzak met proviand en drinken.

De tocht heeft het karakter van een toertocht door de natuur en wordt geleid door een ervaren gids.

Durf je dit aan? Ben jij sportief ingesteld? Hou je van een mooie tocht door een witte sprookjeswereld?

We volgen vooral de loipen maar in sommige gebieden langlaufen we crosscountry. Dag 1 om 09.30 uur gaan we van Noord naar Zuid; hemelsbreed is de afstand 21 km. Dag 2 gaan we via een andere route terug.

De trektocht gaat door de mooiste gebieden in de Ardennen. We maken gebruik van GPS, kompas en topografische kaarten. Er zijn korte rustpauzes om te genieten van de natuur. Een goede conditie en doorzettingsvermogen zijn een must.

De eerste dag laten we de auto's op een parkeerplaats achter in de omgeving van Eupen. Dag 2 zijn we terug bij de auto's circa 17.30 uur na een fantastische toertocht. De organisatie vervoert de bagage.

Als je van 50 km langlaufavontuur houdt, dan is dit je kans!  Tocht der tochten... 

Datum: ?

      Deze unieke ervaring kan jij meemaken....     

Na aanmelding volgt een bevestiging per e-mail. Tevens ontvang je uitgebreide informatie zoals  kledingadvies, paklijst, dagrugzak, routebeschrijving, exacte startlocatie en hotel.

Arrangement 5. Het arrangement is inclusief overnachting in hotel met diner, ontbijt en twee dagen materiaal, toegangsprijs loipes en begeleiding tijdens de trektocht, transfer bagage, lunchpakket op de tweede dag voor 139 euro.

Optie: huur dagrugzak 5 euro.

Aanmelding en informatie

Voor deze langlauftrektocht is een goede conditie nodig of langlaufervaring. De actuele langlaufmogelijkheden in de Ardennen vind je op www.rieuwers.nl.

Langlaufstartpagina   Tocht der tochten... 

Personeelsuitje langlaufen

Personeelsuitjes    Fun    Teamwork    Themadagen    Survivalweekenden    Vrijgezellenparty

Triatlon

www.rieuwers.nl  

Sandor Rieuwers     Tocht der tochten... 

Datum: ?

Voor deze langlauftrektocht is een goede conditie noodzakelijk of langlaufervaring.