Hoe gaat het aanmelden?                                                                           

Eigen groep? Kies je wensdatum...

Je kunt je aanmelden voor de volgende arrangementen:

Arrangement 1: instructie, materiaal, toegangsprijs loipe en begeleiding tijdens de tocht  30,-.

Arrangement 2: overnachting in hotel met diner, ontbijt en instructie, materiaal, toegangsprijs loipe en begeleiding tijdens de tocht  84,-.

Arrangement 3: overnachting in hotel met ontbijt en instructie, materiaal, toegangsprijs loipe en begeleiding tijdens de tocht voor  69,-.

Arrangement 4: overnachting in hotel met diner, ontbijt en twee dagen instructie, materiaal, toegangsprijs loipe en begeleiding tijdens de tochten voor  119,-.

Arrangement 5: SPECIAL tweedaagse trektocht; overnachting in hotel met diner, ontbijt en twee dagen materiaal, toegangsprijs loipes en begeleiding tijdens de trektocht, transfer bagage, lunchpakket op de tweede dag voor  139,-.

Arrangement 6:  op maat gemaakt voor groepen vanaf 8 personen. Bij onvoldoende sneeuw is een alternatief programma mogelijk. Vanaf 49,- inclusief langlaufdag en lunch.

Mail naar sandor@rieuwers.nl a.u.b. de volgende gegevens:

  1. Naam en woonplaats
  2. Gewenst arrangementnummer
  3. Gewenste datum
  4. Langlaufervaring en conditie
  5. Schoenmaat
  6. Gewenste opties

Na aanmelding krijg je een bevestiging per e-mail. Tevens ontvang je informatie met locatie, routebeschrijving, betalingswijze en kledingadvies.

De exacte locatie met de beste sneeuw en mooiste loipes kan per dag verschillen. Het langlaufen gaat alleen door bij voldoende sneeuw. Bij onvoldoende sneeuw word je tijdig afbericht . Wat is de sneeuwkans?

Meer informatie

Informatie

Iedereen gaat op eigen gelegenheid naar de Ardennen. Houd rekening met circa 50 minuten rijden vanaf Maastricht. In de Ardennen gaan we naar de beste sneeuwgebieden van dat moment.

We beginnen om 10.00 uur op locatie. Iedereen krijgt de langlaufbasisinstructie. Tijdens de langlauftocht oefenen we verschillende technieken. We maken een mooie tocht en genieten van de natuur.

Alle arrangementen zijn inclusief huur langlaufmateriaal (ski's, schoenen en stokken), basisinstructie, toegang tot de loipes en begeleiding tijdens de tocht.

Het programma is circa 16.30 uur afgelopen. Daarna is er gelegenheid voor een drankje en een hapje.

Langlaufen is leuk en voor iedereen geschikt. Ga je ook mee?

De hotelovernachting is op basis van 2- of 3-persoonskamers met toilet en bad of douche. Het ontbijt is in de vorm van een buffet. Het diner bestaat uit een driegangenmenu.

Home                                                          Top                                                    Langlaufstartpagina

Hallo, ik ben Sandor Rieuwers. Ga je ook mee langlaufen? Het is hier schitterend...

Langlaufdagen worden gepland zodra de sneeuwberichten gunstig zijn. Je kunt ook een eigen datum aanvragen.   Kijk regelmatig op www.rieuwers.nl voor de laatste update.

Wat is de sneeuwkans?

Personeelsuitje langlaufen

Personeelsuitjes     Fun    Teamwork    Themadagen    Survivalweekenden    Vrijgezellenparty

Triatlon

De actuele langlaufmogelijkheden in de Ardennen vind je op www.rieuwers.nl.

Sandor Rieuwers